Tarinoita Sims 3- pelillä toteutettuna

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Päivitys: Hannun ja Kertun "kuvaukset" alkavat pian + äänestys!

Hei taas kaikki! :)
Oletteko lukeneet Satujen maailman ensimmäistä tarinaa, Eläinten valtakuntaa? (siis kaksi aiempaa ovat itse asiassa satuja, eikä tarinoita ^.^) Jos ette ole, käykää lukemassa! :)
Ja tässä on päivitykseni tärkein sisältö: Hannu ja Kerttu-tarina myöhästyy. Minulla ei ole ollut aikaa tai mielenkiintoa toteuttaa (vielä) tätä tarinaa, joten tarina ilmestyy vasta toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa. Itse asiassa, tarina ei myöhästy varsinaisesti, olinhan suunnitellut, että tarina ilmestyy toukokuussa, sen loppupuolella tai sitä seuraavan kuun alkupuolella (kesäkuu). Aloitan sadun valmistelut pian.

Mikä sopisi kuvauspaikaksi?
A. Dragon Valley
B. Hidden Springs
C. Aurora Skies
D. Moonlight Falls vai
E. Midnight Hollow?

Itse valitsisin vaihtoehdon D (Moonlight Falls), koska Dragon Valley oli jo tutussa, mutta uudessa tulkinnassa sadusta nimeltä Lumivalko ja Ruusunpuna. Se löytyy Satujen maailmasta (sivuilta).

Äänestäkää mahdollisimman pian, sillä aikaa on perjantaihin 9. toukokuuta asti! :D

Sims3Pelaaja


2 kommenttia:

  1. Mä äänestän Midnight Hollowia, mutta sopii se Moonlight Fallskin varmasti siihen. :)

    VastaaPoista
  2. Äänestän Dragon Valleyta, koska kaikkien Grimmin veljesten saduissa on keskieurooppalainen ympäristö. (Lumivalko ja Ruusunpuna ovat myös Grimmien, ei haittaa vaikka onkin sama.) Moonlight Falls ja on minusta liian vuoristoinen, Aurora Skies liian Skandinaavinen (ja moderni!) Midnight Hollow liian synkkä satuun. Hidden Spings on ihan OK, mutta aika vuoristoinen

    VastaaPoista